Deretter hadde jeg på resten av kakerøren over vaniljekremen. * Bland fløten sammen med smeltet smør. Under her kommer litt trinn for trinn på hvordan jeg lagde denne kaken
Dette for at kaken ikke skal falle sammen. 1 pakke piano vaniljekrem (eller hjemmelaget, se oppskrift lenger ned)3 dl kremfløte3 ts vaniljesukkerFrukt og/eller bærHjemmelaget vaniljekrem. 1 vaniljestang (eller vaniljesukker)4 dl melk4 eggeplommer80 g sukker3 ss maizenaFremgangsmåteVisp eggehvitene stive med sukker. Fremgangsmåte for hjemmelaget vaniljekremDel vaniljestangen på langs og skrap ut frøene med en knivHa frøene, stangen og melken i en kasserolle og kok oppBland sammeneggeplommer, sukker, maizena i en bakebolleNår melken når kokepunktet heller du 1/3 av melken oppi eggeblandingen og blander godt. 4 eggeplommer
Nå er den første rabarbraen kommet i hagen og butikken. Mat og smaker som hører hjemme i årstider, som man kan drømme om og lengte etter resten av året
Miniterter eller terter er er smakfulle og enkle og du kan fylle de med forskjellige fyll, disse minitertene har jeg laget med hjemmelaget butterdeig for oppskrift og fremgangsmåte se HER
1/2 pk ferdig piano vaniljekremeller5 eggeplommer4 ss sukker2,5 dl melk3 ts maizennamelvisp sammen i en kaserolle og varm opp under omrøringog når det begynner å boble tar du den av varmen og avkjøl. 5 eggeplommer