Legg nøttene i en pose og knus dem lett med en kjevle eller lignende redskap. Rikottaosten moses til den er passe luftig og blandes i eggeplommerøren sammen med nøtter og sitronskall
Finn frem en stekeplate dekket med bakepapir. Bruk gjerne ei kaketine med tett lokk. Rett før servering vispes kremfløte stiv med litt sukker og blandes med romkrem
Marengskake med krem og masse bær og frukt. Min favorittkake er den Australske Pavlova-terten. Og jammen meg var det ikke den jeg skulle vinne den aller siste og avgjørende konkurransen i Masterchef med også
Blir faktisk bedre og bedre med dagene også, så helt klart en favoritt å bake tett opp mot jul. For å få til kanten rundt, klipper du til bakepapir som du fester inni springformen med litt nøytral olje
Dette er en kake/pai med mye sukker og kalorier, men den er den beste jeg har smakt. Husk å lese hele oppskriften før du begynner å lage kaken (det anbefaler jeg med alle typer oppskrifter)
Selv om jeg i dag lagde det som en focaccia så regner jeg med at det går an å bruke den som en loff. Ha røren over i en brødform dekt med bakepapir eller smør
Deretter steker du kjøttkakene i en stekepanne med en del smør. smak til med salt og pepper. Start med å smelt smøret i en kjele og la det bli litt gyllent før melet røres forsiktig inn
Sunt helkornbrød medgullmedalje. Oppskriften er også å finne i bakeboken «Duften av hjemmebakt gjærbakst», hvor jeg for øvrig har bidratt med gjærbaksttips
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.