En av mine favoritter når det gjelder pizza. Oppskrift på pizzasaus finner du her. Etter at du har lage deigen, bakt ut og hatt på pizzasaus har du på biter av mozzerella fordelt utover
pizzasaus, oppskrift her. pizzakrydder. Del deigen i 4 like store deler og kjevle til til en rund leiv som deles i 6 like store deler med et pizzahjul. Ca 1 ts pizzasaus, 1 ss kjøttdeig, i klype ost og litt krydder
Rør inn tacokrydder, creme fraiche og salsa. Ingredienser paibunn. En meget god tacovariant som min kjære spiste 3 porsjoner av, og som til og med min bestemor på snart 90 år liker. 1/2 pose tacokrydder. Dryss over osten og stek paien midt i ovnen i 30 min. 1/2 pose tacokrydder
Når man må kutte ut løk, hvitløk og bønner fra kosten, er det en del retter man må klare seg uten. Og dette gjelder jo ikke minst for det meksikanske kjøkkenet
For oss som ikke kan spise tortillalefser, kan tacomiddagene lett bli litt ensformige. Dette er en deilig variasjon, med low FODMAP grønnsaker og uten laktose og gluten
Blandes med stekt kjøttdeig og rikelig med pizzakrydder eller oregano. Lasagne. Strø med gari (eller glutenfritt strøbrød), et lett dryss pizzakrydder og urtesalt, ringle litt olivenlje på toppen
Pizza er veldig i vinden for tiden, så jeg tenkte jeg også kunne gjøre et forsøk på å lage noe annet enn den vanlige hjemmelagde pizzaen med tykk bunn og masse fyll, som nok er mest vanlig i de tusen hjem
Tacosaus fra Santa Maria - enklere blir det ikke å lage tacopizza. ) Men tilbake til pizzaen. Sett pizzabunnen til heving over varmt vann en halv time mens du klargjør sausen
Finnes det noen som ikke liker pizza. Og hjemmelaget pizza er best spør du meg. Jeg har liksom slått meg på en type pizza, og det er denne jeg legger ut nå
Fredag, helg og pizzatid. Forrige helg blei det pizza både Lørdag og Søndag, med to forskjellige varianter av pizzabunn som både er sunne, grove og gode
raw food lasagne. Helsefordelene er så mange at jeg ikke en gang orker å begynne å ramse dem opp, men det er en grunn til at jeg har døpt den verdens sunneste lasagne
Dette er første gangen jeg har laget pai, så jeg er kjempefornøyd. Ingredienser - paideigen. - Kutt smøret opp i terninger, ha det i en bolle og tilsett mandelmel, glutenfritt mel og vannet - kna det sammen med fingrene- Press deigen i et tynt lag i en stor paiform og stek den i ca 15 minutter- Kutt den røkte laksen i strimler- Kok opp aspargesen raskt (husk å knekk av bunnen)- Pisk eggene i en bolle, og tilsett soyamelka etterhvert som du pisker- Når paideigen er ferdig, så legger du laksestrimlene i bunnen (ikke ta all laksen, spar noen strimler til å ha på toppen), og deretter dill og pepper
I dag er det bakedag og innbakt pizza står for tur. )Det du trenger til 4 innbakte pizza er. Her skal det lages mange, fryses ned og nytes til lunsj utover uka