MAKRELLKAKER - GODE FISKEKAKER
umami
umami
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 25 fiskekaker
  • 1,25 kg renset makrell
  • 2 små løk i små båter
  • 3 dl fløte eller melk og fløteblanding
  • 3 hele egg
  • 2-3 ss potemel
  • 1,5 ss finkornet salt (25g) (Saltinnholdpå 1-1,5 prosent gir god smak)
  • 3 fedd hvitløk, knust og finhakket
  • 1 potte gressløk, finhakket
  • 1 ts chiliflak eller 1 finhakket frisk chili
  • noen drag sort pepper.
  • smør/olje til steking - (klaret smør/ghee oser overhodet ikke)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.