Nå går snart turen til Tyrkia, så idag lada vi opp med Adana kebab til middag,. )). Oppskrift. 500 g kjøttdeig (karbonade egner seg ikke så godt, da det fort blir litt tørt)
Jeg har aldri før spist ordentlig tyrkisk mat, og aldri vært i Tyrkia. Bestemor er i Tyrkia hele året igjennom og jeg kan tenke meg ho får smake mye god mat
Kjempelettvinne og raske rundstykker (Scones). Det tar ca 30-40 minutter. Ca 12 porsjoner. Ingredienser. 7 dl hvetemel (kan byttes ut med halvparten grov)
Hei hei. -)Her venter vi på at det skal bli vår, mens det regner og snør om hverandre, nå gleder jeg meg til snøen er borte og det begynner å bli grønt ute
Nystekte scones med litt gulost og jordbærsyltetøy på til frokost er himmelsk. Og det beste av alt er at siden deigen ikke skal heve går det fort å lage dem