Bland egg, olje og melk godt sammen med stevia, vaniljeessens, algavesirup og sukrin. Her får du oppskriften på mine sunne cupcakesog en sunnere smørkrem
Jeg pleier å lage karamellsausen dagen i forveien, og frostingen mens cupcakesene avkjøles). De er saftig, har karamellsaus i midten og italiensk marengs frosting på toppen, det kan bare ikke gå galt
Her kommer en oppskrift på Vaniljecupcakes som er helt enkle, basic og kan brukes til alt =) Man kan tilsette smak, bær eller lignende for å få en litt mer spennende og variert smak
Her har du vakre cupcakes med nydelig smak av vanilje, jordbær og hvit sjokoladekrem. Ta kjelen straks av platen og tilsett oppdelt hvit sjokolade ogvaniljeekstrakt
Ha i vanilje essensen og miks sammen. ) Miks sukker og egg sammen til eggedosis. I dag bakte jeg vaniljecupcakes med blåbærfrosting toppet med friske blåbær
Jeg byttet ut vaniljeessensen med vaniljestang, og brukte fløte i stedet for melk. Denne er fantastisk god, lett å farge, lett å sprøyte, og fås kjøpt i velassorterte matvarebutikker ala Meny, Ica Maxi osv
Visp sammen mel, vaniljesukker, salt og bakepulver. Jeg hadde blitt kjempeglad om dere vil stemme på meg❤ det gjør dere ved å trykke på lenken og trykke på hjertet inne på siden -> Sunnere gulrotkake med havre og squash /Jordbær iskake med havregrynsbunn / Cupcakes med aquavit ogkaramell popcorn
Cupcake med vanilje er ganske nøytrale, og kan toppes med det meste fra melisglasur til krem. Smør og sukker piskes godt,tilsett et egg om gangen, og pisk til alt er blandet
I dag kommer oppskrift på vaniljecupcakes som er enkle og supergode. Jeg har gjort noen få justeringer, og for at de ikke skulle bli for søte med vaniljesmak på kremen også brukte jeg min mammas gode sjokoladekrem på toppen
Ta ut den lille tallerkenen fra fryseren og drypp litt karamellmasse på den. Sett en liten tallerken i fryseren før du begynner, den skal brukes for å finne ut når karamellene er ferdig kokt
Målet var å bake cupcakes som ikke ble for fete, men heller ikke for tørre. 225 gr smør400 gr sukkerfrøene fra 2 vaniljestengerPiskes til det blir luftig og fint5 store eggPisk inn ett og ett egg, ca 1 min pr egg330 gr mel2 ts natron2 ts bakepulver1 ts saltBland alt det tørre godt, og sikt inn, bland/pisk godt2 1/2 dl vaniljeyoughurt2 dl helmelkTil slutt bland inn youghurt og melkStekes på ca 200 grader i 10 minutterAv denne røren fikk jeg 43 cupcakes(1 kake uten krem inneholder ca 120 kcal- med krem ca 200 kcal)De ble veldig saftige og gode, uten at de ble tunge. 2 vaniljestenger. 2 1/2 dl vanilje
Bland så mel,bakepulver,vaniljesukker godt sammen. Karamell topping. Rør sammen sukker og smør i en bakebolle eller med en kjøkkenmaskin til den blir lys og luftig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.