Nærmer oss Halloween og da er det jo greit å begynne med litt orange pynt og noen gresskar. Flere blir det i neste uke… Som dere ser så er det pinner på bordet og menyen var sushi og ulike varianter av Salma og sausen ble servert i svigermors gamle sherryglass
Jeg prøver å få til annenhvert måltid nå med morsmelk og fastføde, men ingen dag er helt lik. Grøt av enten havre/spelt/ris/hirse kokt med vann og morsmelkerstatning med smak i form av most banan/eple/jordbær/kokos etc
Det er sikkert positive ting med dette her også, men jeg kjenner jeg blir lei meg inne i meg. Joda, jeg vet det er en rimelig mengde mennesker som fint klarer å endre sitt liv og lever godt med det
Da er disse mini-pannekakene laget av kokos supert å kose seg med. Nå er ikke jeg akkurat på en lavkarbo diett, men visst en vil kose seg litt i hverdagen er det jo kjekt om kosen kan nytes med god samvittighet, ikke sant
Pisk eggehvittene stive og luftige sammen med sukrinmelis. Jeg prøvde meg på noe sjokoladeis-og-vaniljeis-lignende dessert i går, oppskrift inspirert av kristine weber sin blogg (hun har så mange digge oppskrifter
De fleste av oss kjenner seg sikkert igjen når jeg sier det er vanskelig å finne opp kruttet med middagsretter hver dag, og jeg opplever ofte å stå litt fast
Det ble et par glass med mincemeat og jeg måtte finne nye bruksområder. Ost er selvfølgelig et åpenbart godt følge sammen med nybakt brød, det er ingenting som slår fersk hjemmebakst
Det begynte med Toros meksikanske gryte, og derfra var veien kort til pizza (. Nøkkelost, Gouda, Cheddar og Jarlsberg, pluss noe kliss med kirsebærlikør
På nyåret begynte jeg med et ukentlig nyhetsbrev jeg kaller Postkort fra Istanbul. Det er ikke et tradisjonelt nyhetsbrev med oppsummering av det du allerede har sett på bloggen, selv om jeg også lenker til siste ukes blogginnlegg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.