For meg er suppe en god lunsj, ikke bare ved høst og vinter, men et næringsrikt måltid året rundt. For å berike den med proteiner, tilsetter jeg ofte linser
I helgen kokte jeg kraft på kraftbein fra Meny, noe som ble basen for denne soppsuppen. Jeg hadde masse champignon og noen portobellosopp i kjøleskapet som måtte brukes opp, så med deilig kjøttkraft og mye fløte til overs etter påsken, måtte det jo bare bli soppsuppe til middag
Rens soppen. Kutt 500 g i små biter. Smelt smøret i en kjele og fres løken til den er blank og myk. Tilsett sopp og timian og la det frese et par minutter til
1. Legg torskeryggen i 10 % saltlake i 7–8 minutter. Da blir den fast, og lettere å steke. Saltlake lager du ved å røre ut 100 g salt i 1 liter kaldt vann
Jeg er glad i supper og synes de er perfekte på gråe dager når gradene kryper gale veien. De fleste supper er også flotte å varme opp dagen etter og er en ypperlig lunsj
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.