Jeg er faktisk veldig glad i pai, det er en lettvinn løsning og helt genialt hvis man har masse rester i kjøleskapet man ikke helt vet man kan bruke til
Du kan putte hva du vil i en pai, om det skal være kjøtt, fisk, kylling, bacon, champignon, tomater, spinat, brokkoli, rotgrønnsaker, løk, bær og frukt
Også så sunt a'gitt. Den holder seg et par dager i kjøleskapet men du kan også fryse den ned i biter. (Trykk HER for oppskrift på Spinat og Feta Frittata uten butterdeig)
Etter å ha vært bortreist i over en uke, er det på tide med litt blogging igjen. som hamburgere, tilbehør til grillmat, kylling og fisk, som karbonader eller "kjøttkaker"
Del blomkålog brokkoli i små buketter og kutt stilkene i små biter og skyll godt i kaldt vann. Nytt kjøkken og komfyr uten bruksanvisning, den forrige eier av leiligheten vår har nok tatt bruksanvisningen med på flyttelasset sitt, men pai ble det, og god var den selv om den var uten noe form for kjøtt eller fisk
en håndfull brokkoli, skjær hver lille bukett i to deler. Dagens middagstips er en litt sunnere pai laget av blant annet havremel og fylt med skinke, paprika og brokkoli
Del opp brokkoli ogblomkål i små buketter. Blomkål eller Brokkoli. Det er ikke til å komme bort fra at pasta er en hverdagsslager hos barna, så jeg prøver hele tiden å vri hjernen for å finne på noe vrier som også vi voksne synes er gode
En kjapp og sunn middags- eller kveldsrett, som er perfekt som restemat til lunsjpakken. Skjær grønnsakene i små biter og stek dem sammen i en varm panne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.