Som pauseunderholdning tittet vi på den sesongen avHeleNorgeBaker som var igang, og pappa mente at dette burde jeg melde meg på… Så når vi kom hjem til Vikersund, ogjeg en kveld satt på kjøkkenet og ventet på en kake som måtte steke ferdig, så sjekket jeg ut reglene for å melde seg på… å det var jaggu ikke lite de skulle vite
Ogjeg skal love at haken min var nede i kjelleren da jeg leste oppgaven. * Jeg lot dette avkjøles litt før jeg raspet oppi sjokolade i blandingen, på den måten smeltet ikke den lyse sjokoladen helt
Bestemte meg på at dette var en kake jeg skulle prøve meg på. Sånn ble min versjon seende ut. La kremen avkjøle, og tilsett resten av smøret, visp alt godt sammen med en miksmaster eller kjøkkenmaskin til kremen får en luftig konsistens
Du kan pensle kaken med egg før steking, men jeg syns ikke det er nødvendig da smøret og sukkeret i snurrene karamelliserer seg på overflaten og gjør den blank og fin
Dette ble knust og blandet med stavmikser, før jeg strødde det utover røra. saftig eplekake ble kåret til Norges beste bakst, og da må det være lov å skryte litt av seg selv
I løpet av natten har grynene svellet og kjøleskapsgrøten er klar. Jeg tenkte at jeg skulle gi dere et supert frokosttips, og grunnen til at oppskriften kommer nå er fordi den kan og må lages i dag
Denne oppskriften fant jeg på nettet for flere år siden og den er glimrende. Sukkerkulør er egentlig ikke nødvendig, men jeg elsker den brune fargen det gir
Vi ble invitert på middag til broren min og familien hans for en stund tilbake. Jeg har siden servert denne retten til forskjellige venner, og alle spør om de kan få oppskriften
Her kommer oppskrift på sommerdesserten jeg la ut skrytebilde av. Det verste jeg vet er å være uvitende om hvordan maten smakte og om kundene blir fornøyd
Her kommer et knippe av mine tapas-favoritter for tiden. Creme Fraiche med hvitløk og urterRødløkSpekeskinke - I dette tilfellet brukte jeg spansk serrano
Kakemiks – min store favoritt, jeg deler den ofte opp og får dermed flere sunne kreasjoner. Om jeg skal plukke ut noen favoritter som går igjen mest hjemme hos meg, så må det bli disse
Jeg husker fortsatt hvor gøy det var at hele hengeren med båten ble rygga ned i vannet. Jeg må innrømme at jeg etter jegble voksen såvidt har vurdert om ikke det kan være selve nostalgien som gjør at dette fortsatt er Norges beste softis
Faktisk så god at jeg hadde problemer med å stoppe. Rør mykt smør og resten av sukkeret hvitt og skummende, ha i sotronskall,og deretter et og ett egg, mens du visper kraftig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.