Velkommen til min kake-blogg. Her kommer jeg til å legge ut bilder, oppskrifter og fremgangsmåter på det jeg måtte lage av kaker, desserter, kakepynt og annet bakverk
Jeg har aldri noensinne fått til et sånn vanvittig luftig og flott sukkerbrød. Jeg oppdaget nylig at TV-norge har lansert nye streaming-tjenester, og jeg fant ut at jeg skulle forsøke et månedsabonnement Der fant jeg til min glede flere matprogram, og jeg fant ut at "Kakekrigen" var en fin plass å starte
Jeg bruker samme oppskrift til glutenfritt sukkerbrød som til «vanlig» sukkerbrød. Mitt inntrykk er at mange tror glutenfrie kaker ikke smaker like godt som «vanlige» kaker, og at det er vanskelig å få til, det er ikke tillfellet
Fyll med krem, frukt, bær osv… Men husk å dynke kaken godt først. Dette trenger du til et sukkerbrød. Og de som har gått på Drottningborg har sunget og grått høylydt av sangen ved skoleårets sluttJ), pianist, sanger og hadde også sine styrker når det kom til å bake bløtkake og vafler
Pisk egg og sukker til fluffy eggedosis (ca. Da beholdes luftigheten i sukkerbrødet. Vend mel-blandingen forsiktig inn med eggedosisen med en slikkepott til alle klumper er borte
Visp egg og sukker til en ekstra tykk eggedosis. Når man skal bake bløtkake eller marsipankake, så er det ingenting som er bedre enn hjemmebakt sukkerbrød
Har fått lov av Terje himself til legge ut kopi av oppskriften hans her inne. Om du ønsker kan du smake den til med revet sitronskall eller noen dråper sitron
Hvordan den skal se ut, fyll, og om de som spiser den lar smaksløkene fryde seg. La sukkerbrødet avkjøles helt i formen, ta det ut og pakk inn i gladpack/plastfolie og oppbevar i kjøleskap til eventuelt neste dag, eller legg det i fryseren
Velkommen til min kake-blogg. Her kommer jeg til å legge ut bilder, oppskrifter og fremgangsmåter på det jeg måtte lage av kaker, desserter, kakepynt og annet bakverk
Den hever ikke kolossalt mye, så du kan fylle den ganske høy opp. Til og med mamma. Det finnes utallige oppskrifter på sukkerbrød der ute, og mange hevder å ha den beste
Og du, orker du ikke bunner, fyll og marsipan. La sukkerbrødet avkjøles helt i formen, ta det ut og pakk inn i gladpack/plastfolie og oppbevar i kjøleskap til eventuelt neste dag, eller legg det i fryseren
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.