På menyen i dag står løvbiffmed blomkålmos. En skife ceddar på løvbiffen var heller ikke ueffent. Fordelen med mørke høstkvelder er at man kan være inne og holde på med god samvittighet
Smak til med salt, pepper og brun farin. Stek løvbiffene og hold dem varme, f. Serveres umiddelbart med nykokt pasta eller poteter, sausen og en frisk salat
person med salt og pepper, rett på steikepannen. Selleristappe er utrolig godt og sunt, og selv om det er en grønnsak som vokser under jorden har den en lav GI (den påvirker blodsukkeret i liten grad, noe som er veldig bra for mennesker med Diabetes og ellers andre som ikke tåler så godt karbohydrater eller bare ønsker å unngå de)
Del løvbiffen i passe små skiver. Krydre det med salt og pepper og ha det over i en jerngryte. Ha på salt og pepper og hell det hele over i gryten sammen med grønnsakene
Løvbiffmed avokadosalsa og mozzarella. Del brødet i to og legg kjøtt, løk og et par skiver med ost på den ene skiven og stek den under grill til osten har smeltet
Strø over med soltørket tomat, og krydre dem med salt og pepper. (2 personer)1 ss olivenolje2 løvbiffer (enten vanlig eller av kylling)125 g mozzarella i skiver4 soltørkede tomater i biterlange skiver av 3- 4 gulrøtter (skjæres med potetskreller eller ostehøvel)1 ss smørsalt og pepper2 tortilla lefser Skjær mozzarella og legg dem på midten av hver løvbiff. Rull dem godt sammen (fest gjerne med en tannpirker for at de skal holde sammen) og stek i olje i 7- 8 minutter. 2 løvbiff
Pisk med en ballongvisp og tilsett oljen i en tynn stråle mens du pisker kraftig. Når all oljen er tilsatt og du har en tykk, kremet majones smaker du til med salt, revet hvitløk og eventuelt litt sitronsaft
gulrot, pastinakk, brokkoli og nepeI det siste har vi holdt på med baby-led weaning for full guffe. Jeg har overraska meg sjøl med at jeg spiser mye mer grønnsaker enn jeg pleier å gjøre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.