Syrlig og perfekt kremet osteiskake med kjeksbunn av sukkerfrie sitronkjeks. Toppet med min nye favoritting å spise her i verden, nemlig sukkerfri glasur med hvit sjokolade, sitron og sukrinmelis
Det er slett ikke jeg som har funnet på denne kaka. Strengt tatt er det ikke Nigella Lawson heller, for denne kaka er basert på en tradisjonell mandel- og appelsinkake som regnes som spansk i Spania og som jødisk hos jødene
Vannbakkels er et facinerende bakverk. De inneholder få ingredienser, er ganske raskt å lage og når de stekes blåser de seg kraftig opp og får et hulrom inni
Sunnere snickerskake som er nesten «raw», men vi bruker ristede peanøtter. Peanøtter er en belgfrukt og er ikke bra eller gode å spise rå, så jeg velger å bruke ristede salte peanøtter
Lyst til å lage noe godt i helga. I dag deler jeg min favorittoppskrift på brownies. Disse har jeg bakt så mange ganger at jeg kan oppskriften helt utenat
Sommer, selskap og pavlova går hånd i hånd. Så vakker på kakebordet og ikke minst så deilig på smak. Jeg er en nyoppdaget pavlova elsker og denne kaken kommer til å være et fast innslag ved alle begivenheter framover
Pavlova med appelsin- og sitron curd – når kaka blir så god at mannen tar den med på trening…. Denne kaken testet jeg først i et 50-årslag forrige helg
Hei alle fine. Tror dette har varit den optimale söndagen for min del. Forkylningen (og öroninflammationen/ørebetennelsen) blusset opp i går, så etter et dygn med enormt mye sömn (altså enormt mye haha), har jeg i dag mye mer energi
Idéen til denne kaken startet med bunnen. Bunnen lagde jeg til den 10 cm høye sjokolademoussekaken min, og jeg likte den så godt at jeg hadde lyst til å bruke den til noe mer, og dermed stod denne kaken på bordet i dag
Fortsett med kakerøren. Pisk til det blir ei smidig kakerøre. Smør kakerøren utover bakepapiret – nesten helt ut i kanten – men hold litt igjen da kaken hever og utvider seg