Bigos. Bigos er en polsk jegergryte som tradisjonelt består av en god del kjøtt. Det finnes maange oppskrifter på bigos der ute, men tradisjonell bigos inneholder egentlig alltid surkål
(1 teskje bigoskrydder). Siden jeg bekymret meg litt for at de lignet veldig på norske kjøttkaker OG jeg hadde littegrann bigoskrydder liggende i skapet etter at jeg hadde laget bigos så hadde jeg dette oppi også - ca 1 teskje. (1 teskje bigoskrydder)
Surkålen har blitt bigos og den kondenserte melken har vi laget påskekarameller av (oppskrift kommer) og boksen med valmuefrø-kakefyll skal inn i en kringle
«GENOVA, IT IS A PLACE THAT GROWS UPON YOU EVERY DAY» – CHARLES DICKENS. Buona sera, mademoiselles. Det siste resiedøgnet ombord MSC Splendida ble brukt i land i Italia, nærmere bestemt Genova
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.