Jeg brukte de som har fetaostfyll selv om dette ikke er typisk for denne retten. Muhammara er en dipp som brukes til å dyppe brød i, ha over kebab eller til grillet kjøtt og fisk
Det er fantastisk å se at folk støtter opp under og er stolt av lokal matkultur i mye større grad enn for bare få år siden – og ikke minst gjør bruk av lokale råvarer
Pappa fikk servert denne salaten sammen med greske kebabgrillspyd og kikertsalat på besøk i går og lurte et øyeblikk på om han var tilbake på favorittplassen et sted på de greske øyer
Vi griller mye om sommeren og det trenger ikke å være så avansert. I denne råkostsalaten har jeg brukt fetaost for å gi den litt salt og hvis du vil kan du bruke en blåmuggost som for eksempel Selbu blå få å gi den en mer pikant smak
Grillmat har lett for å bli fort kaldt, be gjestene forsyne seg av tilbehøret først på tallerkenen, og la dem vente til kjøttet (eller fisken) er ferdig, da får de varmt kjøtt til tilbehøret og kan begynnne å spise med en gang
Håper å dele noen av disse planene med dere her på bloggen etter hvert. Mest av alt har jeg hatt lyst på lettere mat – det er ikke til å unngå at det blir litt mere tyngre mat enn jeg er vant til når jeg er bortreist
Trekk så litt av det løse skallet på paprika bort og ha dem i en food processor. Ta dem ut ogavkjøl. Med en miks avpaprika blir fargen mer brun enn rød,her har redigeringen tatt litt av
Ta paprikaen ut av ovnen, og sett til avkjøling. Denne kikertsuppa er inspirert av en oppskrift i Isa Chandra Moskowitz' Appetite for Reduction og en oppskrift i Lauren Ulms VeganYumYum
Koteletter med grilletpaprika er en fargerik, rimelig og smakfull rett. Ikke bare er paprikaen fargerik, den smakene også nydelige og passer perfekt til kotelettene
Rør forsiktig avog til. Del paprikaene i to, ta ut kjernene og skjær opp i tykke strimler. Kok opp alle ingrediensene til laken og rør til sukkeret er oppløst
Deilig ogavslappende familiekosedag ♥. Fyllet hakkes i småbiter og hives i panna med det andre. Lenge sida vi har hatt fylt paprika - noe som var en gjenganger en periode
Skrell og vask rødbetene og del de i små terninger/biterLegg de i en ildfast form med en klunk oljeStrø over maldonsalt, pepper og gjerne noen friske urter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.