Ikke ha i alt melet med en gang, men litt og litt når deigen nærmer seg ferdig. Det kan fylles med det man måtte ha for hånden av grønnsaker, ost, kjøtt m
Ha over balsamicoeddik og krydre med salt og pepper. Legg mozerella, tomatskiver og basillikumblader lagvis på en tallerken/et fat så de overlapper hverandre
Rull fast sammen fra langsiden, form en sirkel og legg den der du skal steke den med skjøten ned. Nystekt tortanobrød, som passer ypperlig en helt vanlig fredags- eller lørdagskveld i Norge
og la surre med løken et par minutter. olivenolje, revet parmesan og grovmalt pepper. Legg tynne skier av parmaskinke på en tallerken, legg over båter av fersk
Legg på parmaskinke, oliven, sharon, jordbær og drypp over litt pesto. Hadde igjen rester av helgens pizza og fruktsalat , når restene ikke passer til lapskaus eller suppe,
Smør et lag med rød pesto og kutt skiver av mozerellaog legg på. Krydre kyllingfilet med salt og pepper før du kutter den opp i midten slik som et hamburgerbrød, ikke kutt helt igjennom
Bland alt sammen, og smak til med olivenolje, salt og pepper. Det enkle er ofte det beste er noe vi ofte hører, og i dette tilfellet, kunne det ikke vært mer sant
Dekk bollen med plast og sett til heving. Helt tilslutt dekker du med basilikumblader. Tilsett mel, tørrgjær, melk, egg og salt i en bolle og elt sammen
Ha rødløk i ei gryte med litt olje og la den surre over middels varme til den er blank. Dere som følger meg på instagram, snap ogblogg vet at jeg var i Italia for et par uker siden hvor jeg fikk lære alt om parmaskinke produksjon
Denne retten går også fint å lage en vegetar versjon av hvis du dropper parmaskinken, men hvis du velger å gå for den medparmaskinken vil du merke at den salte skinken sammen med den søte fikenen er en perfekt match
Dekk bollen med plast og sett til heving. Helt tilslutt dekker du med basilikumblader. Tilsett mel, tørrgjær, melk, egg og salt i en bolle og elt sammen
Legg på ett godt tykt lag med ost, parmaskinke, tomater (delt i to) og pesto. Pizza med hjemmelaget pizzasaus, god italiensk skinke, små smaks tomater, hjemmelaget pesto av basilikum og masse revet ost ✿
Sett over en kjele med vann og kok aspargesene i to minutter. Gjenta med all aspargesen. Rull parmaskinke rundt en asparges og vikle så en stripe butterdeig rundt
Her er grissini brukt i en forrett, med god italiensk skinke, pinjekjerner og pestodressing. Passer kjempegodt på tapasbordet og på ostebordet eller som tilbehør til supper og gryter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.