Mine Favoritter

Mine Favoritter

  • 8 Oppskrifter
Mine Favoritter
Sursild med havtorn

Sursild med havtorn

Sunne saker som smaker både med og uten snaps. Denne silden smaker godt som pålegg til grovt brød eller som en liten snack servert med varme, nykokte poteter til
Bestemors tomatsild

Bestemors tomatsild

Sild er noe jeg kun spiser til jul, men da til gjengjeld mye av det. Jeg burde kanskje begynne og lage det oftere i løpet av året, men det er vel noe med at det minner meg så sterkt om julen
Sursild

Sursild

Å lage sitt eget pålegg er både lett og smaker utrolig godt i forhold til mye annet man får kjøpt i butikken
Tomatsild

Tomatsild

4 kryddersild. 1 dl soyaolje. 1 dl 7 prosent eddik. 2 ss vann. 1 dl tomatpure. 2 dl sukker. 1/2 ts knust pepper. 1 rødløk
TOMATSILD (verdens beste)

TOMATSILD (verdens beste)

Dette er en oppskrift som kommer fra da mine unge mor jobbet på telegrafen, og fikk oppskriften av “matmora” Anna Sandør
Glassmestersild

Glassmestersild

½ kg spekesild som ”vannes ut” i melk noen timer2 rødløk i skiver 1 gulrot i tynne skiverNoen hele tyttebærLitt sylteagurk Og /eller andre passende godsakerLake kokes og avkjøles av1 dl 7% eddik2 dl vann1 ½ -2 dl sukker
Tomatsild til Julefrokosten ;P

Tomatsild til Julefrokosten ;P

Mmmmm. Klarer nesten ikke vente. ) Dette er en oppskrift jeg har basert på Tante Elisabeths tomatsild. var ikke veldig glad i sild før jeg smakte denne
Oppskrift på Sursild

Oppskrift på Sursild

Sursilda jeg laget for ei stund siden gikk jammen fort ned. Jeg hadde jo egentlig tenkt at den skulle holde ei stund, for jeg lagde jo ca ca 1/2 kilo sild,