Dette innlegget begynte jeg på i 2012, rett etter at den da nyfrelste Kim Orderud (Baconkongen) og hans gode Therese hadde vært her og røkt fleskestykkene sine hos meg
Idag var det svinefilet surret i bacon som skulle på grillen. Tid ca 1 timeIngredienser. Indrefilet av svinBaconSaltPepperRotgrønnsaker, olivenoljeFørst tørket vi svinefileten med tørkepapir før vi renskjærte den
Torsk bakt i ovn er eventyrlig godt, fisken blir saftig og velsmakende, og med slike gode lubne fiskestykker flaker fisken seg når du tar den ut av ovnen
Etter sist suksess med svinenakke i stekepose, så jeg ingen grunn til å skifte (svine)sti. Denne gang prøvde jeg meg på kamstek, og resultatet ble like saftig og fullgodt av smak
Dagene opp mot sommerferien er alltid hektiske. Mye skal skje, både på jobb og i heimen. Kvelder og dager fylles av avslutninger, sommerkonserter, opptredener og sommerbursdager som skal feires på forskudd med klassen
Etter nokre veker i overflod, og med alt for masse kjøtt og søtsaker på menyen, gjer det godt for både kropp og sjel å vende tilbake til ei enkelt fiskemåltid med ein sjeldan skapning frå havet på bordet
Fredag er ofte fiskedag hos oss. Nå har vi igrunnen ofte fiskedag. Både liten og stor er glad i fisk, og så er det så uendelig mange variasjonsmuligheter i tilberedningen