Mine Favoritter

Mine Favoritter

  • 4 Oppskrifter
Mine Favoritter
Salt lammelår

Salt lammelår

Nå begynner jula å nærme seg, og da må vi lage noe godt til koldtbordet. Salt lammelår er godt til pålegg, men kan også nytes med fløtestuet poteter, løksaus og grønnsaker

Honningglasert ribbe

Her forenes det salte og søte som skaper kontraster for smaksløkene. Honning har særpreget smak og gir en fin glasert overflate på ribben
Glasert Svinestek

Glasert Svinestek

Svinestek må ikke være tradisjonell eller kjedelig. Å glasere den kan gi en fin ekstra smak. Til glasuren brukte jeg
Langtidsstekt ribbe

Langtidsstekt ribbe

En av de aller dyktigste jeg vet om innen fagområdet mat og helse, er Jens Veiersted. Etter å ha hørt han fortelle om mørheten man oppnår ved langtidssteking av kjøtt, funket min impulsive side omtrent sånn