Denne kan oppbevares i kjøleskapet ett par dager, så ikke vær redd for rester. Lag først dressingen og sett den i kjøleskapet, så smakene får satt seg litt
Kyllingsalat med pasta, kokte egg og sprøstekt bacon blir enmettende middag. Varierer innholdet etter sesong, ha godt brød ved siden av og velg deg en god dressing som topper det hele
En kyllingrest, grillet eller stekt er grunnlaget for denne fantastisk nydelige salaten, sammen med sprøstekt bacon, litt eple og noen få andre ingredienser blir dette et smørbrød ingen kan motstå
I Italia har vi prøvd Trippa, eller kumage, men det falt ikke helt i smak. Dessverre, for det er virkelig mye godt som kan tilberedes med disse gode råvarene
Ett hakk bedre blir det hvis du kjøper en kylling som er nygrillet i butikken. De fleste matbutikker selger ferdiggrillede kalde kyllinger i plast, og de kan helt fint brukes
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.