Hei. Her kommer en stor flott oversikt over oppskriftene fra 2013. Perfekt å bokmerke. Oppskrifts oversikt fra 2012 finner du HER, og oppskrifter fra 2011 finner du nederst HER
Forbinder egentlig berlinerboller med fastelaven, men fastelavensboller er egentlig noe helt annet. Ville derfor prøve å lage glutenfrie fastelavensboller, og de ble gode
100g linfrø100g kokende vann(Hell vannet over frøene)1 pk schar fiberbakst mørk1/2 pk schar mix b 2 ss fiberhusk4 ss pofiber1,5 ts salt2 ts bakepulver1pk tørrgjær200g frø (jeg brukte ca like mengder solsikke, sesam og quinoa)(Bland alt det tørre og tilsett)1800g kaldt vann250g oljeEventuelt 1ss honning(Ha i linfrøene og elt deigen)Fordel i 3 smurte 2l-former
3 dl malte mandler (jeg maler mandlene mine i stavmikser - det skal ikke være fullstendig malt, jeg tar 50/50 mellomstore biter og knust)3/4 dl tagatesse6 eggehvitter1 ts bakepulverSjokolade til topping (jeg har prøvd meg på både 50% sjokolade, 70% sjokolade og mokkabønner - alt smeltet
Rømmekake. 3 Egg. 3dl Sukker. 3dl Hvetemel. 3dl Lettrømme. 2ts Bakepulver. 2ts Vaniljesukker. Slik gjør du. *Pisk egg og sukker og ha oppi resten av ingrediensene