Mine Favoritter

Mine Favoritter

  • 37 Oppskrifter
Mine Favoritter
Oversikt over årets oppskrifter!

Oversikt over årets oppskrifter!

Hei. Her kommer en stor flott oversikt over oppskriftene fra 2013. Perfekt å bokmerke. Oppskrifts oversikt fra 2012 finner du HER, og oppskrifter fra 2011 finner du nederst HER
Gulrotkake

Gulrotkake

Det er lillelørdag, og det må feires. Gulrotkake står på menyen (sabla god om vi må si det selv), og oppskriften er som følger
Eplekake

Eplekake

Hvis du har gått på epleslang i høst, skal vi nå gi deg et tips til hvordan du kan få brukt «fangsten»
Boller

Boller

Trodde du tiden da kjøkkenet lukta av fersk gjærbakst var forbi. Å neida, nå skal det bli andre boller
Foccacia

Foccacia

Foccacia. Et must til grillmaten, suppa, tapas-kvelden eller rett og slett bare til kos. Ingredienser. 1 pk fersk gjær
Glutenfritt Focacciabrød.

Glutenfritt Focacciabrød.

Dette glutenfrie focacciabrødet serverte jeg på fest. Og det ble smakfullt og godt. Luftig og lett med soltørkede tomater og krydderurter
Glutenfritt aprikosbröd

Glutenfritt aprikosbröd

Många drar sig för att baka eget matbröd, men matbröd behöver inte alls vara särskilt krångligt eller svårt att baka
Min aller beste ostekake

Min aller beste ostekake

Siden jeg har glutenallergi med utvikliet cøliaki sliter jeg med en del andre matvarer også. Deriblandt melk
Glutenfrie potetkaker

Glutenfrie potetkaker

Potetlefsene ble utrolig gode. Dette er en veldig liten deig, jeg fikk bare to store lefser, men det var for å forøke meg frem
Glutenfrie grove frokostbrød

Glutenfrie grove frokostbrød

Veldig gode til både frokost, lunsj og kvelds. Kan også lages med fint mel om det er ønskelig med lysere rundstykker
Glutenfrie boller

Glutenfrie boller

Gjærbakst er egentlig ikke min greie. For det første er det vanskelig med gjærbakst, og det blir ikke lettere uten gluten
Glutenfrie lapper

Glutenfrie lapper

Denne oppskriften kommer originalt fra Veganlife’s blogg, men jeg måtte forandre litt på ingrediensene for at jentungen min skulle like dem
Glutenfrie fastelavensboller

Glutenfrie fastelavensboller

Forbinder egentlig berlinerboller med fastelaven, men fastelavensboller er egentlig noe helt annet.  Ville derfor prøve å lage glutenfrie fastelavensboller, og de ble gode
Suksessterte- Glutenfri

Suksessterte- Glutenfri

Dette er kaken vi hadde i helgen, utrolig god kake. Den er glutenfri og en kake alle (. ) liker, og passer fint på ett kakebord i sosialsettinger
Suksesskake (glutenfri)

Suksesskake (glutenfri)

I helgen var jeg fadder i barnedåp og laget da suksesskake. Tid. ca 1 time og 40 minutterStørrelse. 26 cm. Ingredienser bunner
Rullekake

Rullekake

En fluffy god gammeldags rullekake, dog glutenfri. 4 egg. 8 ss sukker. 1 dl fint glutenfritt mel eller hvetemel
Glutenfrie kanelboller

Glutenfrie kanelboller

Jeg synes glutenfri søt gjærbakst er vanskelig,. men så fikk jeg et tips om å bruke denne oppskriften fra Tine
Naturlig glutenfritt brød uten melk

Naturlig glutenfritt brød uten melk

100g linfrø100g kokende vann(Hell vannet over frøene)1 pk schar fiberbakst mørk1/2 pk schar mix b 2 ss fiberhusk4 ss pofiber1,5 ts salt2 ts bakepulver1pk tørrgjær200g frø (jeg brukte ca like mengder solsikke, sesam og quinoa)(Bland alt det tørre og tilsett)1800g kaldt vann250g oljeEventuelt 1ss honning(Ha i linfrøene og elt deigen)Fordel i 3 smurte 2l-former
Suksessterte (glutenfri og sukkerfri/lavkarbo)

Suksessterte (glutenfri og sukkerfri/lavkarbo)

3 dl malte mandler (jeg maler mandlene mine i stavmikser - det skal ikke være fullstendig malt, jeg tar 50/50 mellomstore biter og knust)3/4 dl tagatesse6 eggehvitter1 ts bakepulverSjokolade til topping (jeg har prøvd meg på både 50% sjokolade, 70% sjokolade og mokkabønner - alt smeltet
Glutenfri banankake med stratos

Glutenfri banankake med stratos

Banan er nydelig i kake. Denne blir så saftlig og god, og enda bedre på dag to etter å ha stått i kjøleskapet en dag
Rømmekake

Rømmekake

Rømmekake. 3 Egg. 3dl Sukker. 3dl Hvetemel. 3dl Lettrømme. 2ts Bakepulver. 2ts Vaniljesukker. Slik gjør du. *Pisk egg og sukker og ha oppi resten av ingrediensene