Rypebryst med rypepostei og kreklingsaus
Varden.no
Varden.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 200 g skogsopp
  • 6 tynne skiver bacon
  •  
  • Postei
  • 150 g viltkjøtt
  • 150 g spekk
  • 100 g kyllinglever
  • 2 1/2 dl fløte
  • 1 egg
  • 5 cl konjakk
  • 1/2 ts timian
  • 1 ts salt
  • 1/2 ts pepper
  •  
  • Saus
  • 6 dl kraft fra vilt eller rype
  • 1/2 finhakket løk
  • 1/2 purre
  • 1/2 gulrot
  • 1 laurbærblød
  • 1 liten kvast timian
  • 3 dl kreklingvin (Nordkapp fra Arcus)
  • 1 dl knust krekling
  • 50 g smør og 50 g mel til jevning

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.