Du kan gjerne la lårene koke medog ta dem opp når de er møre og servere dem sammen med brystene. Dette kan være lurt for da er dere flere til å dele med røringen
Rypemiddag er like nydelig om du velger å helsteke den eller om du kun velger rypebryst i panne. Ta rypene ut av kjøleskapet og legg dem på en fjøl med brystet opp
Hell sausen på varme tallerkner og anrett rypebrystenemed persillepoteter og brekkbønner. Av skroget koker du det beste grunnlag for viltsaus med smak av fjell og vidde
Rypebrystmed fløtesaus, hvitløksstekt champignon og rødbetepuré. Når du har skjært ut rypebrystene vil du ha igjen skroget på rypa som er perfekt å koke sausen på
Rypebrystmed fløtesaus, hvitløksstekt champignon og rødbetepuré. Rosastekt lammelår av villsau med bakt portebellosopp, potetmos, persillerotkrem og rømmesaus
og deretter steke rypebrystene slik at de serveres rosa. De brunes først i Smør og saa drøppes de med sur eller sød Fløde eller Melk, om Sosen trænger det lidt Meljevning af Smør og Mel og lidt Salt og Coja (
Bland salt, sukker og krydder med einebær og friske einerskudd. Legg halvparten av blandingen i en dyp tallerken, legg i filetene og ha resten av blandingen over
Brystene gnis inn med salt og pepper og brune raskt i panne. Kok ut stekepannen med kremfløte. Ta brystene ut og la dem hvile et par minutter før de skjæres i pene skiver
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.