Parmesangratinert torsk med chili-fløtesaus, asparges og potet- og persillerotmos Tid. 45 minAntall. 2 pers. Ingredienser torsk. . 2 stk 150 g torskefilet. Salt og pepper. 3 ss revet parmesan. 1/2 ts revet chili Borte fantastisk...hjemme best!
Deilig kveitemiddag Det er viktig å variere fiskemiddagene, og spennende å teste nye oppskrifter. Denne kveitevarianten fant jeg på Meny sine hjemmesider Hannes lille verden
Torsk med karamellisert løkmos, grønnsakwok og tomatpesto Nydelig fiskemiddag, faktisk så er dette gjestemat, og så minner det meg om min barndom der min tante pleide å lage potetmos med løk og gjerne med stekte baconbiter også ganske enkelt
Brun saus, jevna med sellerirot - lavkarbo ♥ Då har eg prøvd ut den nye sausejevnaren minpå brun saus - JIPPI, det vart skikkelig brun saus. )Sellerirot er berre fantastisk, og allsidig Matbloggen