Fra småmat på grill til grilltapas
Livelaga
Livelaga
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Scampi
  • Grillet ananas
  • Ruccola
  • Grissini
  • Kyllingfilet
  • Soltørket tomat
  • Parmesan
  • Basilikum
  • Pepper
  • Salt
  • Sitron
  • 1 sitron
  • ½ dl olivenolje
  • 3 båter hvitløk
  • 500 g sherrytomater
  • 1 rødløk
  • Vinaigrette
  • 1 ss balsamico
  • 2 ss olivenolje
  • Salt og pepper
  • 2 eggeplommer
  • 1 båt hvitløk
  • ½ ts revet appelsinskall
  • 2 ss appelsinsaft
  • 4 dl olivenolje
  • Salt
  • 1 pk majones
  • 1 båt presset hvitløk
  • 2 ss sitronsaft
  • ½ ts revet appelsinskall
  • ½ ts salt
  • 1 bunt
  • stor frisk basilikum
  • 2 ss pinjekjerner
  • 50 g revet parmesan
  • 3 båt hvitløk
  • . 1 dl olivenolje
  • ½ ts salt
  • ¼ ts pepper
  • 350 g indrefilet av svin
  • 2 ss kremost med urter
  • 1 ss friske urter
  • 5 skive bacon
  • 1 ss olje til pensling
  • 1 Del svinefilet
  • 5 dl olivenolje
  • 1 ts tørket rosmarin
  • 1 ts tørket timian
  • 1 ts tørket oregano
  • 1 glass soltørkede tomater
  • 1 stk hvitløk
  • 1 ½ ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1 bunt asparges
  • 2 stk grønn paprika
  • 2 stk gul paprika
  • 2 stk rød paprika
  • 2 stk rød løk
  • 2 stk aubergine
  • 2 stk. grønn squash
  • 12 sjalottløk
  • 3 dl rødvin
  • 3 dl yoghurt naturell
  • 2 stk slangeagurk
  • ½ ts salt
  • 3 båt hvitløk
  • ½ ts nykvernet pepper
  • 250 g sukker
  • 300 g sjokolade
  • 170 g mel
  • 8 egg
  • Smelt smøret, og ha i sukker og sjokolade (smeltet i vannbad).Rør inn melet, og bland inn ett og ett egg av gangen.Fyll smurte kaffekopper eller muffinsformer med sjokolademassen.
  • 1 vaniljestang
  • 1 ss brunt sukker

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.