En nydelig lakserett, til kvardag og fest. )4 porsjonar. 4 fileter fersk laks 150 g raud paprika, i bitar 100 g gulrot, i små stavar 100 g purreløk i tynne skiverca 5 dl fiskebuljong (0,5 dl vatn, 1 buljongterning)1 pk fløte og 1 boks creme fraiche(eller 2 pk fløte)Safta av 1 sitronSeltinsalt og pepperKok opp vatn og buljong, hell oppi fløte og CF
Viltkjøtt trenger ikke mye smakstilsetning. Det smaker godt med bare salt og pepper. Du kan bruke kvernet kjøtt av elg eller hjort til denne oppskrifta, men kjøttdeig av storfe går ikke
Biffsnadder er jo ein typisk rett her i Norge. Eg har laga en litt annan variant av denne. Her kan man velge å bare bruke grønnsaker som tilbehør for ett lavkarboalternativ
Del avocadoen i to, fjern den store steinen, ta ut innmaten og skjær avocadoen i skiver, ha litt presset citron over slik at den ikke blir misfarget, avocado inneholder masse E og B vitaminer så vi burde bruke litt mere avocado