Da skal jeg vise min nye gravid kjole fra Bebys. Tilsett deretter egget og pisk i ca 2 minutter. 1 ss pr topp, gjerne mindre om du ønsker de tynnere. Stek på 180 grader i ca 15 minutter
Jeg bruker også mikseren her. Pass på, det tar bare noen minutter før det er ferdigstekt. Ta to glass eller krus som toler varme, legg en kake på toppen og sett umiddelbart det andre opp på
Elt deigen godt i minst 10 min. Etterhev i minst 30 min. Stekes på 250 grader i 10 min. For en stund tilbake lovte jeg at jeg skulle skrive ned en oppskrift når jeg baker grove rundstykker
25 min på midterste rille. Sikkert flere enn meg som elsker rundstykker, men når man skal holde seg unna hvetemel av ulike årsaker, være seg at man skal kutte ned på karbohydratene(de raske) eller at man ikke tåler mel
Elt deigen i kjøkkenmaskin i minst 10 minutter. Bak ut 20 rundstykker, etterhev under klede i 30 - 40 minutter. Stek ved 200 grader, midt i ovnen i 15 - 18 minutter
Vi brukte agavesirup som søtningsmiddel. Dette er min favoritt hittil. Da har Anne Marte og jeg prøvd oss på hjemmelaget sjokolade ikke mindre enn 3 ganger. 2) Når det har smeltet, tilsettes søtningsmiddel og evt smakstilsetninger
Legg mandlene utover i en langpanne og rist dem i ovnen ved 200 grader i 10-12 minutter. Kok opp sukker, vann, vaniljesukker og kanel i 2-3 minutter i en vid gryte eller panne på middels varme
Disse ble godkjent av pappaen min nå i kveld, så her er det bare å kose seg til jul dere. • Legg mandlene i en panne på middelsvarme mens, du gjør klart et stekebrett eller lignende som du har smurt inn i stekeolje og måler opp de andre ingrediensene
Rør eggeplommer, fløte og sukker over lav varme eller middels til kremen tykner. Ha i kakering og stek på 160°c i 50-60 minutter. Ha i kakering og stek på 160°c i 50-60 minutter Avkjøles
Som vi vet er alle sannheter her i verden vår egen oppfatning av ting, så dette er derfor min verdens beste fiskegrateng – som jeg anbefaler på det varmeste at du prøver i din
½ kg spekesild som ”vannes ut” i melk noen timer2 rødløk i skiver 1 gulrot i tynne skiverNoen hele tyttebærLitt sylteagurk Og /eller andre passende godsakerLake kokes og avkjøles av1 dl 7% eddik2 dl vann1 ½ -2 dl sukker
Jeg vet ikke hvor lang holdbarhet det er på dette, men så klarer ikke jeg å holde meg unna mer en denne ene dagen heller, og med mitt spisetempo slipper jeg å bekymre meg for holdbarhet
Hei. Her er en oppskrift på en herlig og smakfull kebab med mynte yoghurt. Denne er virkelig så mye bedre enn den «norske kebaben» som serveres over alt