Smak tilmed salt og pepper. Pynt med bacon og oregano. I dag lagde jeg en deilig salat tillunsj, oppskriften jeg tok utgangspunkt i fant jeg på opplysningskontoret for frukt og grønt sin side
Denne gangen ble det en lun og grønn salat som vi spiste på lørdsagskvelden med røkt laks til. Bland pestoen godt inn i den lune blandingen av poteter, neper, løk og hvitløk etter at du har tatt dem ut av olivenoljen som ikke trenger å være med
Lunpotetsalat kan spises som den er, eller den kan brukes som tilbehørtil forskjellige retter. Den passer også veldig godt til det meste av kjøtt og fisk
Det ble supergodt og jeg tenkte jeg skulle komme med dette grilltipset til dere. Potetsalaten kan lages i stand kvelden i forveien og settes i kjøleskap med plast over
Ofte faller valget på ingredienser som ikke bare tilføyer gode og friske smaker til salaten, men også frisker opp salaten med spennende og livlige farger
Dette blandes forsiktig i potetsalaten. 1 rødløk, skjært i skiver3-4 vårløk, hakkes1 bunt reddiker, deles i båter1 neve bladpersille, hakkes1 neve kapers medstilkHa alt dette i en dyp salatbolle mens potene er lett lune. pynt med hele blader av persille og kapers medstilk 8 ny poteter. 1 neve kapers medstilk
For lunpotetsalattil fre personer brukte jeg. Skjær vårløken i ringer og reddiken i skiver eller båter, ha det over i et serveringsfat, tilsett de lune potetene og feta i biter, vend inn balsamico og strø over litt maldosalt
Pisk smøret luftig og bland i finkuttet estragon, en spiseskje vineddik og smak tilmed salt. Server entrecoten med deilig bernaisesmør og lunpotetsalat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.