Det er Tirsdag og dagen rett før påska starter for fullt. Eg hadde egentlig tenkt å poste dette innleggetimorra kveld, men da er jo plutseligmuligheten for å handle innnødvendige varer ikkjetilgjengelig på noken dager
Ha eggehviteni en miksmaster sammen med litt av sukkeret, og begynn å pisk på full styrke, når eggehviten har gått en stund skrur man av mikseren og har i mer sukker, og denne prosessen fortsetter til alt sukkeret er ieggehviten, og eggehviten er blittheltstiv (kan du snu bollen og ikke noe faller ut, da er eggehvitenstiv nok)
Enkel, frisk og god formkake med deiligsitron og kokos smak. Write a review. Pynt Ristlitt revet kokosi en panne, avkjøl å strø over melisglasuren på kaka
Men selv om det blir en tidkrevende affære er det helt klart verdt det. For steinbiten var ikkeklinkokosi den forstand at det var noe så veldig sprøtt eller vilt med den
OK, det er mange thaisupper som er så godt og «tom kha gai» er helt klart en av minefavoritteri det thailandske kjøkkenet og som er heldigvis enkel og lage
I dag skal du få oppskriften på kokos scones. Server kokos scones med ønsket pålegg. Heihei. Disse er laget med rismel og kokosmel, og er søtet med sukrin og littkokossukker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.