Kok risen mør, på svak varme og med tett lokk på kjelen. Denne salaten kan også serveres som en vegetarmiddag, toppet med litt hot sauce og kanskje et speilegg
Prøv å bytt ut pizza eller taco med denne varmesalaten til neste fredagskos. La dette surre over svak varme gjerne med lokk på stekepannen, til kjøttbollene er gjennomvarme
Start med en ss olje i stekepannen sammen med hvitløksfedd i biter. Stek to slicer bacon på sterk varme,er pannen tørr for olje, ha i noen dråper så baconet har noe å steke på
Den kan spises som en forrett som her, eller lages med en eller to små skiver med ost i tillegg, litt mere salat og tilsettes noen tomater og spises som en egen lunsjrett, begge deler er like godt
Tilsett pølsene og smak til med salt og pepper. Varm et par ss olje i en stekepanne eller wokpanne og stek grønnsakene til de er litt myke, men fremdeles litt knasende, ha i spinatbladene og rør rundt til spinatbladene er myke
Varm opp en stekepanne med litt smør og stek kjøttbollene gyldne. La det hele koke opp, slå ned varmen og la det trekke til kjøttbollene er gjennomstekte
Server koteletter sammen med den varmesalaten. Dermed har hverdagen innhentet de aller fleste av oss, og det er på tide å komme inn i de faste rutinene igjen
Deler med dere her en nydelig rett bestående av andelår og varm ris salat. Nå var det allerede gått to uker og vel så det siden siste oppskrift jeg delte med dere
Deler med dere her en nydelig rett bestående av andelår og varm ris salat. Nå var det allerede gått to uker og vel så det siden siste oppskrift jeg delte med dere
Smak til med salt og grovmalt pepper. Gresk salat på min måte. Vask salaten og del den opp. Legg agurk, tomat, salat, rødløk, fetaost og oliven i en bolle
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.