Skum av skummet som legger seg på toppen. Dette eravfallstoffer som går rett i bosset. Vi er ikke noenstor-spisere på lam i Bakkely,mendennelammegryten fikk virkelig ben å gå på
Kjærestekokken har forberedt det meste på forhånd før vi gikk på tur, så da er det bare å sette over gryta, og la den putre og kose seg utoverettermiddagen og kvelden, mensduftenavtomater og lam sprer seg i hytta
For de avdere som følgerbloggen min, kjennerdere kanskje til min marokkanske kyllinggryte. Retten lages i en gryte med lokk (elleren tagine, om du har) og gjør seg selv på et par timer i stekeovnen
Har man spist en solmodnet tomat ved Middelhavet på sommeren blir den man får lenger nord i Europa aldri helt den samme, uansett hvor økologisk og kjærlig dyrket den måtte være
Siden jeg ikke hadde enmorter for hånden så knuste jeg krydrene med en matmølle (hakkefunksjonen til stavmikseren), menherer det bare å bruke det man har
Resultatet av dette blir alltid en fantastisk gryterett. Tidligere i uken skrev jeg om hvor smakrikt fårikål kjøtt er og at det kan brukes til langt merenn bare kål
Tilsett så kål, gulrøtter, paprika og poteter + vann og saftenaven hel lime. Mat som lager seg selv er ikke noe nytt på dennebloggen, mendennegangen hadde jeg tenkt å gi deg treningsprogrammet du rekker å ta på stuegulvet mensgodsakeneputrer i gryta
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.