I tillegg finnes det en type fra Nestle - Carnation som er akkurat like fin å bruke. ♥ Det er ikke nødvendig å måle temperaturen når du bruker denne oppskriften på myke karameller
I denne oppskriften er vi på jakt etter den perfekte karamell – en karamell om er litt hard idet du tar den inn i munnen, men som raskt smelter på tungen til en myk herlighet
Jeg elsker blandingen av kaffe,karamell og sjokolade. Karamell frosting. Ha karamellen over i en bolle eller mugge og sett til avkjøling en halvtime eller til det er romtemperert
Denne oppskriften er nok til en hel langpanne med fløtekarameller - perfekt hvis man har en bestemor, en pappa, en farmor og en farfar eller oldeforeldre osv som man har lyst til å dele litt med
bruk et sukker- eller steketermometer til å holde oversikt over temperauren. I iskrem, i konfekt, i kaker eller bare i seg selv som en saus eller som denne oppskriften i form av fudge
Jeg elsker blandingen av kaffe,karamell og sjokolade. Karamellfrosting Ha sukker og vann i en gryte, la det koke opp uten at du rører i det, når det koker la det småkoke til du får en fin brun farge
Test om karamellen er ferdig ved å dryppe en dråpe ned i en skål med kaldt vann. -). Fortsett med dette til karamellen er ferdig, hell deretter massen over i en skål og sett til avkjøling
) Her er oppskriften som jeg fant på godt. Jeg har prøvd flere år å lage karameller, men føler de ikke har blitt helt supre, enten for myke eller for harde
Under følger et par av mine karamellfavoritter - her får du karameller i lange baner. Oppskrifter. Jeg startet søndagsmorgenen med å lage en stor porsjon karameller
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.