Kombcha er en fermentert drikk av te og sukker. Til slutt må du kaste babyene, om du ikke har noen å gi dem til, for det finnes da grenser for hvor mye kombucha du drikker i løpet av en uke
Disse bollene er luftige, myke og søte, så du trenger egentlig ikke noe tilbehør til, men jeg serverte de med litt av årets jorbærsyltetøy og det var ingen som klagde
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Avog til hiver jeg i en kork eller to med denne mineralblandingen, for å høyne mineralinnholdet. Når vannkefiren er ferdig siler du kornene i en sil som ikke må være laget av stål
Når jeg nå poster hvordan jeg lager yoghurt må jeg komme med en stor advarsel til alle som mener at all melkemat skal pasteuriseres og da i særdeleshet yoghurt på grunn av noen skumle bakterier som jeg ikke er redd for
Ha alle de tørre ingrediensene i en bakebolle, rør ut honningen i vann og rør alt lett sammen. Ha godt med mel på kjøkkenbenken eller bakepapir og velt deigen ut
Jeg anbefaler deg å lese hans fine og grundige beskrivelse av hvordan man lager bacon HER. Av alle varianter jeg har smakt av hans bacon-kunst-sideflesk-stykker så har rosmarinmarinert bacon vært min soleklare favoritt
Avog til hiver jeg i en kork eller to med denne mineralblandingen, for å høyne mineralinnholdet. Dersom noen av dere lesere kjenner noen som lager kombucha så er jeg på jakt etter en ny moder
Spirene er rå, aktivert og full av proteiner, enzymer og næringsstoffer. Derfor er det vesentlig å bløtlegge, syrne eller spire disse små luringene, dersom du skal klare å få noe ut av dem, rent næringsmessig
Nå som det er ferietid og mange som skal på påskefjellet ,er det kanskje mange som har lang avstand til butikken og ferskt brød, men om det er tilfellet har jeg en enkel løsning på det, nemlig brød i stekepanne
Sjekk også skjema i bunn av siden. Konvertering av Fahrenheit til Celsius. Når du lager mat på jerngryter så har du samme metode med over og undervarme, akkurat som hjemme med komfyren din
Alt i en panne og inn i ovnen, det gir så god smak, er gøy og enkelt å lage Server gjerne med litt smørdampet Asparges ved siden av, som var planen med denne, men som ble gjenglemt på butikken
Bruk en blender, stavmikser eller food prosessor og bland sammen kokosmel og egg. Men jeg har funnet ut at kunsten er bare å servere og late som ingenting
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.