Majones er utrolig godt, oghjemmelaget er enda bedre Hjemmelagetmajones er enkelt å lage, men nå er det nå en gang slik at alt er enkelt når man har gjort det noen ganger
Og vips så har du hjemmelaget aioli. For å forebygge at majonesen sprekker er det er fordel å ha romtempererte råvarer og ikke å være for rask med å bevege på stavmikseren
I går startet jeg med denne deilgie fiskesuppa som jeg tror både store og små ville likt. Først lager du en bunnjevning av smør og hvetemel som du sper ut med melk
Norske reker ogkrabber er utrolig godt og helt perfekt til å nyte utendørs, så bruk disse fantastiske råvarene til å lage lettvinte og gode middager som smaker like godt inne som ute og er ypperlig som gjestemat nå sommerstid
La det vispe seg sammen til du har en jevn og fin majones. Ha eggeplommer, sennep, sitronsaft og salt i en kjøkkenmaskin og bland på lav styrke til massen er romtemperert
Som en påskeferiestart serverte jeg reker med hjemmelagetmajones. Rens rekene og server med den hjemmelagede majonesen, godt brød og gjerne en sitronbåt
fersk krabbe eller reker, blekksprut, . Min mann favorittrett, hver gang spiser vi sjømat i thailandske restauranter, bestiller vi alltid "Poo phad phong kari"-- Stekt krabbe med karri saus
Salt og pepper. Fordelen med hjemmelagetmajones er at du kan velge hvilken olje du bruker selv. Majones er lett å lage selv, så lenge du tar hensyn til et par ting
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.