Mine Favoritter

  • 7 Oppskrifter
Mine Favoritter

Viltstek i leirgryte

1. Rens og skjærer grønnsaker i terninger og legg i leirgryten den siste steketimen. 2. Legg leirgryten i vann i ca

Kalvestek, langstekt i leirgryte

Fremgangsmåten er en miks av mine egne erfaringer om bruk av leirgryte sammen med det jeg har lært om langsteking av kalvestek fra en matartikkel av Viestad som sto i Magasinet for noen år siden
Kalvestek- smelter på tunga

Kalvestek- smelter på tunga

 . Med denne metoden kan selv den ferskeste husmor lykkes på kjøkkenet og imponere gjestene. ) . Du trenger
Potetmos

Potetmos

En av mine absolutte favoritter er Heston Blumentahl og hans kjemiske tilnærming til matlaging. Hjemmelaget potetmos er både raskt og enkelt

Rosmarin og vaktler

Rosmarin passer ikke bare til svinekjøtt og fet fisk. Også til lammekjøtt er rosmarin et must. En urt med kraftig, parfymeaktig smak
Selskabelig fredag  – hvilken forrett passer til hummer

Selskabelig fredag – hvilken forrett passer til hummer

Selskabelig er veldig glad i hummer. Og hummer er jo som regel nok i seg selv men hvis man skal servere noe i forkant kan man feks ta noen skiver med pate på noen enkle kjeks eller laksetartar servert i porsjonsglass