Så mange utrolig kule idèer en kan prøve seg på. Trykk på linken og du kommer til 20 flere tips. Kom over denne linken på FaceBook og tenkte jeg ville dele den med dere
Og nå etterpå har jeg aldri lyst til å grille noe annet. Namnamnam det var supergodt. Jeg leste på pakken at Yoghurt naturell, salat, ris og Mango Chutney skulle passe til, men siden jeg ikke er så glad i ris, hoppet jeg bukk over den
Mor skal til frisøren og friskes opp litt (kjenner det skal bli deilig etter mange uker med den velkjente gravidkvalmen, som endelig begynner å roe seg), også skal vi se om vi ikke kan få tak i en lampe til kjøkkenvinduet
Så mange du får plass til og har oversikten over av gangen. Som etter en kjapp runde i brødristeren ble sprø og seig på samme tid og fikk smøreosten nesten til å smelte
Jeg lagde verdens beste sandwich til middag i dag. OMG. Sånn var den fra bunnen og opp. Ristet brødskiveMajonesSalatPepperskinkeRødløkTomatRistet brødskiveMajonesStekt soppBaconRistet brødskiveHelt ubeskrivelig digg
NamNam. Till 10 nam bröd50 gram gjær5 dl lunka melkrör ut1 kilo mel 3 tsk bakpulverblanda gott och ha i gjær mixenha i1/2 dl oljasalt, oregano eller basilikum och vitlök efter smak och behag5 dl yoghurt går att bruka vilken somhev till dubbel storlek och sen ta med melad hand en klump deig på melat bakbord och ha på bakpapper på en plåt
Husk at tomatene kan brukes selvom de er litt for myke til å brukes ferskt. Tørk dem i ovnen da vel. For å hindre at tomatene blir mugne og dårlige i kjøleskapet kan man lett preservere dem ved å steke dem på 100-150 grader i ovnen noen timer
Sniff deg frem til de beste tomatene (de med smak, vet du. Server med ferskt brød og kanskje noen skiver spekeskinke til de som mener at et måltid kun er mat hvis det finnes kjøtt på tallerken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.