Følg gjerne med på dagligeoppdatering av Just Another Food Story på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere har noen lekre matopplevelser å dele
Bakte dulcitatomater. Quiche med norsk chevré, røkt laks, urter og rødløk. Quiche er en pai med fløte og egg, hvor man også kan legge til kjøtt, fisk eller andre godsaker
Skjær lakseni ca. Pisk rømmen stiv, ha i pepperrot og smak til med salt og sitronsaft. Høvle agurken i tynne bånd, mariner den i syltelaken (se under Tips) og anrett den over laksen
I dag ble det en enkel SitronLakstilmiddag, servert med poteter og Brokkoli. Littolivenoljei bunnen av en ildfast form, 4 laksefileter, litt salt, pepper og sitronpepper, littsitronsaft og to sitronskiver, 225 grader midti ovnen i ca 25 minutter. Servert med kokte poteter, smeltet smør og brokkoli, så enkelt og utrolig godt 4 laks
Retten er lettvint å lage og det at den også er supersunn blir en fin bonus på toppen. Ha finsnittet grønnkål og tomateri en ildfast form og drypp over et par spiseskjeerolivenolje og krydre med salt og pepper
Fordelen ved å ha en kjæreste som liker å lage mat er at han finner nye måter å tilberedeting på. Her om dagen sa jeg «blææ, vilikke ha laks» i en skikkeligbarnslig tone da samboer spurte om jeg ville ha fisktilmiddag
soltørket tomat (jeg bruker finhakket på glass). Seranoskinke rundt laksen er genialt. basilikum. Krydre lakseskivene med salt og pepper og legg noen blader basilikum på toppen
I dag kommer oppskrift på en nydeliglaksemiddag. Oppskriftermiddag. ) For deg som ikke er superglad ifisk, men som ønsker å få med seg alle de gode næringsstoffene og fettsyrene du får gjennom laks, så prøv denne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.