Her er gode flere oppskrifter til en italiensk helaften, - friskt og variert. Rettene kan selvsagt også lages for hver sine anledninge og gjør seg utmerket på et tapasbord
Italiensk aften #2. 22. 06. 2014. Når mat og vinklubben Smak samles til festaften forventes som regel at vertskapet kommer med nyskapende kreasjoner og spennende nye smaker
Jo, da tar-man-det-man-haver og gjør så godt en kan, og resultatet ble tilslutt en snasen spansk søndagskylling som passer like godt til hverdags som til helgen
Her forleden inviterte vi Mari og mannen på indisk aften. Det skulle vel bare mangle,med tanke på hvor mange ganger vi har spist hos dem den siste tiden
Det er ikke alltid like lett å få i seg mat her i varmen men i dag skal jeg lage Spansk kylling. Det er ikke alltid like lett å få i seg mat her i varmen men i dag skal jeg lage Spansk kylling
Trekk kjelen av varmen og rør inn 2 eller 3 ss god spanskekstra virgin olivenolje. 40 ml olivenolje175 g løk, skrelt og finhakket5 g hvitløk, skrelt og finhakket50 g stangselleri, finhakket100 g frisk spinat, vasket og hakket350 g friske tomater, uten kjerne og skåret i større biter
Vi spiste denne salaten til ovnsbakt torsk i dag, det smakte aldeles nydelig, men denne smaksrike salaten kan utmerket godt spises som en egen rett sammen med et godt brød
SPANSK UKE. Denne uka blir det ny temauka, nemlig spansk uke. Retten i dag er en kjent og kjær spansk rett som kan lages i utallige varianter, spansk omelett med poteter
Suppen er rustikk, tradisjonsrik spansk bondekost og minner om gratinert løksuppe i oppbygging, så liker du det, vil hvitløksuppen her garantert falle i smak
Dette er enda en favoritt fra da jeg bodde i Spania. Hjemme i Norge lager jeg denne ofte om jeg skal på tapaskveld eller kurvfest, men det er også godt som kveldsmat
Indonesisk mat er en av de mest levende og fargerike kjøkken i verden, full av intens smak. Det er mangfoldig, blant annet fordi Indonesia består av ca 6000 befolkede øyer, i totalt 18
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.