Spansk aften!
Mat hos oss
Mat hos oss
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3 ss hvitvin
  • 2 ss olivenolje
  • 3 fedd hvitløk
  • 250 g entrecote
  • salt og pepper
  • 1 oransje paprika
  • Lysing i hvitvin
  • 2 ss hvetemel
  • 4 lysingfileter
  • 4 ss olivenolje
  • 1 1/4 dl tørr hvitvin (Hvit Rioja)
  • 2 store fedd hvitløk
  • 6 vårløk, fine skiver
  • 30 g frisk persille
  • Salt
  • Pepper
  • Snu fisken, og dryss med salt og pepper. Tilsett vin, vårløk, hvitløk og persille. Sett gryten i forvarmet stekeovn uten lokk i 5 minutter
  •  
  • Retten serveres med
  • Asparges med pinjekjerner og stekte poteter.
  • 2 ss olivenolje
  • 50 g pinjekjerner
  • 1/2 til 1 ss paprikapulver
  • 450 g aspargis
  • 1 liten løk
  • 1 hvitløksfedd salt og pepper
  • 1/2 sitron
  • Sitronsorbet med cava
  • 3-4 sitroner
  • 2 1/2 dl vann
  • 299 g sykker
  • 1 flaske spansk cava

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.