Da er maten ferdig og klar for servering. Crema diFavecon rape (minst 6 porsjoner) Kremet Fava suppe. 150g grønnkål 1 ss eddik 1 ss smør 1/2 stor løk. Stek vasket grønnkål i stekepannen med 1/2 løk, salt og pepper etter smak, 1 ss eddik og 1 dl vann. Etter ca 10 minutter og vannet har tørket bort er grønnkålen ferdig
Ingrediensene i denne retten gjør den rik på smak og scampien smelter på tungen. Skalldyr i en eller annen form blir ofte benyttet hos oss, deriblant denne lekre retten med scampi
Jeg er veldig glad i skalldyr, men sausen til denne er noe av det beste jeg noen gang har smakt. Så sammen med deilige scampi og kamskjell ble det ett herremåltid du fint kan servere kongen
Jeg må bare si det – jeg digger en skikkelig chili con carne. Chili con carne blir ofte omtalt som tex-mex, men en forfatter fra San Antonio som heter Charles Ramsdell skriver i en artikkel
Dagens oppskift handler ikke om pølser, men er et forslag til en chili con carne i LCHF-stil. . I kveld har vi vært på Jacobs og hentet pølser og pålegg som vi lagde på kurset på lørdag
Da kan du starte med å dyppe scampien først i røren så legger du den i oljen, du kan legge flere oppi samtidig, og når de nesten slutter å boble kan du ta de opp med en gaffel eller noe annet og legg de på et tørkepapir
Jeg har stadig dykk i fryseren som ikke ser ut som den har bunn. I utgangspunktet hadde jeg en plan med scampien, men i siste øyeblikk ble den planen omgjort siden jeg fikk så lyst på scampi med MASSE hvitløk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.