Kan eg friste med ett pannekaketårn til helgefrukosten. Det er ikkje alltid tida strekker til å lage en sånn frukost i kvardagane, men med litt ekstra tid til over i helgene er jo det berre kjekt å styre litt ekstra på kjøkkenet, er det ikkje
Uten purreløken sitter du igjen med en vassen dårlig kopi av hva som kunne vært ukas kanskje beste middag (i tilleggtil den sunneste) Her kan du ved enkle grep gjøre kjøttsuppa til grønnsakssuppe også, det eneste du trenger å gjøre er å kutte ut kjøttet
Rør til ei jevn røre. Dette treng du. Pynt. Sånn gjer du det. -)Smelt smøret i ei kasserolle ( lageret mitt av smør var tomt så eg måtte kjøpe Fransk smør)
Vel noe må man jo trøste seg med og kanskje dette kunne være noe til helgekosen. Og som tilbehør en mascarponekrem med smak av sitron, lime og litt vanlije
Hva med en lekker fromasjkake med smak av whisky tilhelga. Helt til en dag denne uka da oppskriften kom dalende ut av boka da jeg kikket etter noe annet
Siden det som regel er stille på jobben i helgene så er det imidlertid viktig å planlegge litt. Oppskriften er laget av venninnen min Kine Hermansen, og jeg får lov til å dele den her på bloggen med dere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.