Boller i karri - solid tradisjons middag fra Danmark.
Familiens Oppskrifter
Familiens Oppskrifter
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4-500 gr svinekjøttdeig
  • 1 dl hvetemel
  • 2 ts salt
  • 1 egg
  • . 3 dl veske (f. eks. melk, vann, suppe)
  • 2 dl i dag og jeg bruker alltid melk.Jeg koker opp vann med en buljong terning i en stor gryte. Former boller av farsen og senker ned i vannet. Når de er klare, stiger de til overflaten og jeg legger dem til side på en tallerken. Kokevannet kommer jeg i en bolle og stiller til siden. Så lages sausen ...
  • 50 gr margarin
  • 3 ts karri
  • 1 dl hvetemel
  • 1 liter vann (her bruker jeg kokevannet jeg kokte kjøttbollene i)evt. litt melk eller fløte
  • Margarin smeltes. Karri tilsettes og varmes med (brennes av som det heter).Av-bakes med melet.Tilsett kokevannet litt om gangen. Rund sausen av med litt melk eller fløte (trenger ikke mer enn 1 dl.)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.