2 dl
i dag og jeg bruker alltid melk.Jeg koker opp vann med en buljong terning i en stor gryte. Former boller av farsen og senker ned i vannet. Når de er klare, stiger de til overflaten og jeg legger dem til side på en tallerken. Kokevannet kommer jeg i en bolle og stiller til siden. Så lages sausen ...
50 gr
margarin
3 ts
karri
1 dl
hvetemel
1 liter
vann (her bruker jeg kokevannet jeg kokte kjøttbollene i)evt. litt melk eller fløte
Margarin smeltes. Karri tilsettes og varmes med (brennes av som det heter).Av-bakes med melet.Tilsett kokevannet litt om gangen. Rund sausen av med litt melk eller fløte (trenger ikke mer enn 1 dl.)
Iår så ble det ikkevanligtradisjonelle norske fastelavensboller med krem og syltetøy, men istedet tenkte jeg at jeg ville prøve meg på den danske varianten
Jeg likerikke "vanlig kebab" som du kan få kjøpt på diversejalla-kebabsjapper og itillegg er jeg fan av hjemmelaget O R D E N T L I G mat, og denne "kebabtallerkenen" ble absolutt godkjent fra oss begge
Middag. Nudler med biff og grønnsaker. Skjær kjøttet i små biter og surr det i panna, krydre litt med salt og pepper, ha grønnsakene i når kjøttet begynner å bliferdig, tilsett en klype sukker
- Jeg er veldig glad i stroganoff altså. Rør inn sennep og creme fraise. Da jeg fortalte Daniel at planen var å lage sunn Biff stroganoff tilmiddagfikk jeg et skeptiskblikk
Lavkarbo middag. Så var det mandag igjen og her kommer et middagtipstil uken. 54 i. Dette smaker kjempegodt og sunt måltid som itillegg er rikt på proteiner, vitaminer og omega 3. 54 i Blogg
Nå over til gårsdagens middag som jeg selvfølgelig tenkte å dele med dere. Herlighet så lettrørt jeg er, men samtidig er det herlig å kunne vise en litt mer personligside av seg selv enn bare trening og mat som ellers kommer opp på sosialemedier
Nydeligeglutenfrieboller. Bruk de som de er med pålegg, som fastelavensboller eller som skuleboller. Holder seg veldig bra i fryseren, de vilikke smuldre opp når du tiner de igjen
I dag ble det en enkel Sitron Laks tilmiddag, servert med poteter og Brokkoli. Littolivenoljei bunnen av en ildfast form, 4 lakse fileter, litt salt, pepper og sitronpepper, littsitronsaft og to sitronskiver, 225 grader midti ovnen i ca 25 minutter. Servert med kokte poteter, smeltet smør og brokkoli, så enkelt og utrolig godt 4 laks
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.