I dag ble det wok til middag, med kylling som er vår favoritt. Dette er jo i utgangspunktet en mager rett, så jeg har tilsatt ganske mye olivenolje i sausen for å fete den opp litt
Min favorittrett om dagen innen "thaiwok". Ha alt kjøttet tilbake i woken. Og mitt største tips til dere som syntes wok er kjedelig er å prøve ut denne fiskesausen og østerssausen
Ha i wokgrønnsakene, soyaolje, raspet ingefær, hvitløk, rød chili og tabasco og kok opp. Ha i wokgrønnsakene, soyaolje, raspet ingefær, hvitløk, rød chili og tabasco og kok opp
Sett woken eller stekepanna på høy varme og fres kylling og reker i 3-4 minutter og sett til side. Som tidligere nevnt, er vårruller en schlager i husholdningen
Varm oljen i en wok eller en stor stekepanne. Nok en oppskrift i "sunnhetens tegn". Nå har det gått et par uker siden nyttår og jeg er fortsatt flink til å spise litt lettere mat
Varm opp oljen i jerngrye, wokpanne eller høy stekepanne. Den samme jeg skrev om i laksewoken. Når du lager wok, kan du lett bare mikse sammen alt du har av grønnsaker, biff, kylling, fisk og andre ting
1/2 dl hønsebuljong (utblandet) 1 boks kokosmelk 1/2 ts gurkemeie1/2 ts cayennepepper Litt soyasaus ris etter mengdeanvisning på pakkenWok-grønnsaker 1 ss hakket frisk koriander (kan sløyfes)Kok risen som anvist på pakkenKutt opp løk og hvitløk sammen med karri og fres det litt i pannen med olje eller smør
Wok på høy temperatur og senk varmen etterhvert. Kjempegod wok. Her må du egentlig bare ha oppi ønsket mengde, men her er oppskriften på hvordan min ble nå2 kyllingfileter i biter1/2 rød paprika i biter1/2 rød løk i biter1 liten boks vannkastanjer1/2 liten boks bambusskudd1 liten pose Cashew nøtterønsket mengde brokkoli (del dem gjerne i to)2 gulrøtter i skiver1 pose ferdig Wok saus med Lemongrass smak2 ss sweet chili sausVarm opp wok pannen med olje og stek først kyllingen litt før du tilsetter resten