RedVelvet. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Stikk en kakenål i midten av kaken, det skal ikke være rester på den når den tas ut. La kakene hvile litt i formene før de flyttes over på en rist for avkjøling
RedVelvet Cake er en sjokoladekake, selv om det kanskje ikke ser slik ut. Bakte denne kaken til julebordet med jobben, og den ble veldig godt mottatt av spesielt én kollega
Jeg kastede mig nemlig ud i sydstatsklassikeren over dem alle - redvelvet cupcakes. Mine lørdagsbedrifter ud i cupcake bageriet blev knap så øko venlige som fredagens
velvet-kake der jeg brukte blåbærbiola i stedet for surmelk eller kefir. Denne kaken. Det er en red. Blåbærbiola gjør kaken saftig og gir en friskt og god smak på sjokoladekaken
Redvelvet sveler er kjempegodt og kan toppes med mye forskjellig godt. 1/2 porsjon Sveler, oppskrift HER (halver oppskriften) + 1 god ss redvelvet emulsjon (kjøpes på hobby butikk eller traktøren ) Eventuelt kan du bruke rød mat farge
I dag laget jeg en redvelvetkake til ei helt fantastisk jente. Jeg blir så glad av å gå sammen med henne, så da hun bestilte en kake til bursdagen sin kunne jeg jo ikke si nei
rød konitorfarge (Wilton Red No-Taste). rød konitorfarge (Wilton Red No-Taste). Disse vakre cupcakesene laget jeg på bestilling for et par helger siden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.