Ferskt kjøtt i sursøt saus og en aldri så liten pils.
Godt Drikke
Godt Drikke
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1.5 kg storfekjøtt (bryst/bibringe/høyrygg) med bein eller ca 2,0 kg uten bein. I gamledager het det oksekjøtt, men siden kua var tvekjønnet på den tiden og ble okse etter sin død, så heter det nå storfekjøtt.
  • 1 klype salt
  • 150 g hodekål
  • 100 g gulrot
  • 100 g sellerirot
  • 1 purre
  • 2 ss smør
  • 1 stk løk
  • 2 ss hvetemel
  • ½ l kjøttkraft
  • 1 ss eddik
  • 2 ss sukker

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.