Basilikum, mozarella og pesto er også gode smaker til kylling. Ha i ønsket mengde soltørkedetomater, og avsluttmed et godt dryss valgfri dressing eller olje, og eventuelt salt og pepper
bland sammen eggene, fløten og halvparten av osten stek kyllingfiletene (ha dem gjerne i marinade først, ev krydre medfavoritt krydderet)kok/lag pastaenlegg pasta opp på tallerkenen og bland inn eggeblandingen
Fordel pesto, resten av hvitløkene og fetaosten over filetene. Kvern over litt sort pepper og salt til slutt og hell gjerne noe av oljen fra de soltørkede tomatene og hvitløken over filetene før de går i ovnen slik at det blir som en saus
Smør pesto inn i baguetten og fyll den med ruccolasalat, soltørkedetomater i strimler og kyllingen. Brødbakemaskinen min er ute av drift for tiden og jeg må derfor legge litt tid og krefter i lunsjen vår
Steketida avgjøresav tykkelsen på fiskestykkene. Smør pestoen på torskefileten, dryss over litt salt og pepper, og legg dem i ei ildfast form, med litt olje i bunnen
Om du velger å bruke kyllingklubber, kyllingfilet eller litt av begge er opp til deg. Smør ei ildfast form med et par ss olivenolje og legg bønner, løk, tomat, hvitløk og halvparten av urtene i bunnen
Gjerne avsluttmed å strø litt revet mozzerella ost over. Legg litt basilikum olje i den ildfaste formen, og legge tomater, kylling, mozzerella i den ildefaste formen
Server med ris eller pasta, resten avpestoen og gjerne en salat. Oppskriften jeg har funnet frem til her, er kjempeenkel å lage og kan derfor fint få innpass i en travel hverdag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.