Etter iherdige forsøk med sprø søtpotet var det nærmest en seier når mannen satt i sofaen i går og skrøt av hvor gode og sprø søtpotetene jeg hadde laget var
Sarah Bernard kaken(eller opprinnelig er det jo ikke en kake, men småkaker) er oppkalt etter den franske skjønnheten og skuespillerinnen Henriette-Rosine Bernardt, som senere ble kjent med navnet Sara Bernardt
Då har eg funne mine lavkarbovafler,desse var akkurat som 'vanlige' vafler, kjempegode. )Fant oppskrifta en eller anna plass på nettet,men huskar ikkje kar henne
Min kollega Carina inviterte til hobbykveld og kveldsmat en kveld for en stund siden. Der fikk jeg servert deilige rundstykker med godt pålegg og hjemmelagde sylta rødbeter
Kassler-kotelettene stekes i skiver i smør i en stekepanne. Spisskål med hvitløk1 spisskål1 kinesisk hvitløk1-2 ss smørurtesaltSnitt kålen i strimler og legg den samlet på bakepapir i ovnen, ha over en kladd med smør og press over en kinesisk hvitløk
. Så var den her igjen, -fredagen, den beste dagen i uka. Jeg må si at dagene suser avgårde for tiden. Dagene blir lengere og lysere, og sneen smelter i stor fart