Avokadosuppe
Mamma Britas matblogg
Mamma Britas matblogg
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 1 1 vurderinger

Ingredienser

  • 1 1/2 dl kremfløte
  • 3 modne avokado
  • 1 liter vann
  • 2 kyllingbuljonterninger
  • Litt urtesalt (Herbamare)
  • Finklippet gressløk
  •  
  • Lettvinte parmesanpinner, 12 stykker
  • 1 dypfryst butterdeigflak
  • 1 egg til pensling
  • 3 - 4 ss revet parmesan
  • ¤ Varm ovnen til 200 grader ¤ Tin butterdeigflaket på benken i ca 15 minutter ¤ Bruk eventuelt litt hvetemel på benken og kjevle flaket så det blir ca dobbelt så stort.
  • ¤ Pensle deigen/ flaket med sammenvispet egg og dryss det med revet parmesan.
  • ¤ Skjær deigen i strimler som er 2- 3 cm brede og legg strimlene på en bakepapirkledd stekeplate.
  • ¤ Stek ostepinnene midt i ovnen ved 200 grader i 12 minutter (til de er lysebrune).

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.