Mine Favoritter

Mine Favoritter

  • 5 Oppskrifter
Mine Favoritter
PANNA COTTA MED BRINGEBÆRSAUS

PANNA COTTA MED BRINGEBÆRSAUS

Panna cotta er en italiensk dessert basert på fløte, sukker og vanilje. Desserten er enkel å tilberede og smaker veldig godt
Panna Cotta

Panna Cotta

Nydelig italiensk dessert med masse smak av vanilje. Dette trenger du til 4 porsjoner. 1 vaniljestang. 5 dl kremfløte
Svinekoteletter med soppstuing, confittomater  og ovnsbakte poteter

Svinekoteletter med soppstuing, confittomater og ovnsbakte poteter

Når jeg får møre saftige svinekoteletter hos slakteren blir det en aldeles nydelig middag. Som tilbehør kan det meste brukes sammen med koteletter, poteter i alle varianter, surkål eller rødkål som har vært veldig populært hos oss, og erter, gulrøtter og andre grønnsaker etter smak og bekag, her er det kun fantasien som bremser

Lofotsodd

1. Kok kjøttet mørt med salt og timian ca. 30 minutter. 2. Del grønnsakene opp i litt store terninger og la det koke videre i 15 minutter