lørdag 10. mars 2012. Kyllingfajitas. Endelig vel installerte i nytt hus, kjøkkenet er sånn nogenlunde ferdig organisert (takket være en stor ekstra bod til de større kjøkkentingene) og matlaging kan stå på agendaen igjen
En litt "Hot" lørdagspizza denne lørdagen, men du verden så god den var, jeg brukte samme oppskrift på selve bunnen som Italiensk pizza som du finner under Pizza/paier på denne bloggen, der finner du også en god og lettvint tomatsaus som er enkel å lage og som er kjempegod til pizza, lag gjerne en stor porsjon og frys ned, så har du tomatsaus til neste gang du lager pizza
Innimellom må vi forsøke å variere i pizzabakingen. Dette var en variant jeg ikke hadde sett for meg før jeg lagde den nydelige Thai biffsalaten med sataysaus
I dag var en flott hest førstesidestoff i lokalavisen. "Broren ble pølse" var overskriften. Jeg fant ingenting som passet blant dødsannonsene, men gråt en skvett likevel
Skogen byr på mange skatter og sopp er definitvt en av dem. Enten du går på soppsanking selv eller kjøper dem på butikken finnes det et utall måter og tilberede dem på
Pannekaker. Så enkelt og så godt. DMexikanske pannekaker er en hit er i huset. Det er enkelt nok, og det går an å lage det klar på forhånd hvis du feks skal ha gjester