Sjokoladekake er alltid en slager og med et hint av frisk sitronsmak ble den enda bedre. Denne kaken ble laget i forbindelse med at vi skulle på en liten hyttetur med familien
Jeg er i skikkelig bakemodus om dagen, så i dag ble det sjokoladekakemed en deilig dumlekrem. Dette er nok en kake som faller veldig godt i smak for både små og store sjokoladekake elskere
Endte opp med at vil skulle lage en sjokoladekake av noe slag. Jeg har tidligere smakt sjokoladekake hvor det var lag av lys sjokolade og mousse inne i
Hun ønsket seg sjokoladekake eller -mousse, så da tenkte jeg denne må jo være midt i blinken. Det er viktig at bollen ikke kommer i kontakt med vannet, eller at du får vann i bollen
Jeg vet det finnes ferdig karamellsaus i butikken og det hender jeg bruker den dersom jeg enten ikke har nok tid eller kremfløte tilgjengelig til å lage min egen
Venninnene får derfor i morgen prøve denne lille sjokolademoussekaken med mandelbunn. Kna kransekaken lett med litt maizena og kjevle ut til ca 1 cm tykkelse. Sett kaken kaldt i 2 timerSmelt 100 g kokesjokolade sammen med 1,5 ts delfiafett i vannbad. Kna kransekaken lett med litt maizena og kjevle ut til ca 1 cm tykkelse
Sjokoladekake. SMBC-kremen (Swiss Meringue Buttercream) er ikke min favoritt, men med litt mindre smør, og litt mer syrlighet blir den fort mer smakfull
Kaken består av mørk sjokoladekake, delt i tre lag som er fylt med jordbærkrem basert på ferske jordbær og Philadelphiaost, så lagde jeg en sjokoladekrem (som ble helt fløyelsmyk) basert på melkesjokolade og også her Philadelphiaost
Det var ikke så om å gjøre å ha kompliserte oppskrifter med ingredienslister som en telefonkatalog. Uansett så serveres det i dag en god gammel perle av en sjokoladekake
Red Velvet Cake er en sjokoladekake, selv om det kanskje ikke ser slik ut. Bakte denne kaken til julebordet med jobben, og den ble veldig godt mottatt av spesielt én kollega
2 eggeplommer125 g melis3 eggehviter2 ss sukker100 g hvetemelPisk eggeplommene med 3 ss av melisen til en luftig eggedosis. 3 eggehviter3 eggeplommer100 g sukkerfrø fra en vaniljestang400 g Mascarponeost1 klype saltPisk eggeplommene med vaniljefrøene og halvparten av sukkeret i ca. Legg ett lag med sukkerbrød i bunnen, ha så over 1/3 av kaffeblandigen. Dekk så med 1/3 av mascarponekremen. Legg ett lag med sukkerbrød i bunnen, ha så over 1/3 av kaffeblandigen. Dekk så med 1/3 av mascarponekremen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.