Jeg hadde planer om å kjøpe et mindre lammelår, men det var ikke å oppdrive. La lammelår hvile i 20 minutter etter endt steketid før det skjæres i passe jevne tykke skiver. Legg poteteskivene i væsken og kok i 5-10 minutter på svak varme. Stek sammen med lammelår i 1 time og 30 minutter
Som sagt før. Fredag er den beste dagen i uken. Det er den beste dagen for sofasitting og tvtitting. Middagen i kveld blir Lammesteik med potetmos og rødvinsaus
Nå skal jeg skrive om en av mine beste opplevelser i kombidampen, nemlig lammelår. Dette er egenlært og en slakter ville sikkert rive seg i håret på min fremgangsmåte – men men
Er særdeles glad i og inspirert av Manuela Kjeilen for Cupcakedelen av bloggen min Alle hennes bøker anbefales på det varmeste til alle som er glad i mat og baking
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
12 minutter. Stekes ved 200 grader i 40 - 45 minutter. Potetterten kan stekes i god tid, den skal avkjøles under press, deles i biter (snipper eller rundinger) som varmes i stekeovnen noen minutter på 225 grader rett før servering. 40 - 45 minutter Potet
3 ss smør1 sjalottløk1 båt hvitløk2 ss hvetemel3 dl kjøttkraft/fond3,5 dl rødvin1 ts salt0,5 ts timinankrydder0,5 ts pepper3 ss smørLitt fløte (hvis du ønsker en mildere saus)Finhakk løk og hvitløk, fres det i 1 ss smør til det blir blankt og mykt, uten at det tar farge. Kok sausen i 15 min
Dette trenger du. 1 boks tunfisk i olje1 - 2 hardkokte egg i terninger1 fedd hvitløkSitronpepper eller peppermixHjertesalat eller rapidsalat (bruker litt av begge jeg)Babymais eller maiskornAgurkPurreløkPaprika Rømme eller creme fraicheBruk ostehøvel eller det groveste på et rivjern på salaten når du kutter den
Etter jeg kom hjem fra trening og skole i dag lagde jeg meg en stor tunfisk salat til middag. Tunfisk inneholder masse proteiner, så jeg ble utrolig mett
Salat er sommermat fremfor noen og så er det utrolig godt. Det meste kan brukes i salat og her har jeg brukt sprø smaksrike grønnsaker, deilige modne tomater, smilende egg og nydelig tunfisk
Hei alle sammen. Håper dere alle har hatt en fin helg. Det har vi her i familien. I går var vi i bursdag og spiste pølser til middag der, så har ikke laget noe særlig mat i helgen, med unntak av pepperkaker og tunfisksalat
Avkjøl noen minutter og visp inn eggeplommene. Kutt blomkål i små buketter og kok de sammen med makaroni de siste 4 minuttene. 5 minutter. 40-45 minutter, til den er gyllen